AutiRoze Eindhoven

AutiRoze Eindhoven is er voor LHBTI's met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Maandelijks organiseren we  op een vaste prik ontmoetingsactiviteiten en werken aan het bespreekbaar en zichtbaar maken van autisme.

Voor wie is AutiRoze bedoeld?

Iedereen is welkom, maar AutiRoze is primair voor LHBT volwassenen (18 jaar en ouder) met autisme die gemiddeld of hoog functioneren. Het gaat dan zowel om mensen die een officiële diagnose hebben als mensen die vermoeden dat ze autisme hebben.

De activiteiten zijn ingericht op mensen die zelfstandig kunnen functioneren. De eerste keer mag je een begeleider meenemen, maar liever niet steeds.

Mensen met  autisme én een verstandelijke beperking kunnen terecht bij 'Anders Roze'

Wat kun je verwachten

De bijeenkomsten bestaan uit het autismevriendelijke café en een activiteit, op de oneven maanden is er namelijk een leuke activiteit en in de even maanden is er een meedanktank ™ .

De activiteiten verschillen van een BBQ tot spelletjesavonden en kennismakingsspelletjes. De meedanktank™ is iets rustiger, deze avonden wordt er gezamenlijk ervaringen uitgewisseld over actuele onderwerpen met betrekking tot homo- en biseksualiteit, genderidentiteit en autisme.

Daarnaast kan je altijd rustig aan de bar zitten en kletsen met andere bezoekers en genieten van een rustig prikkelvrij café, vaak staat er ook nog wat lekkers op de bar.

Meestal komen er tussen de 15 en 25 bezoekers waarvan ongeveer 15% vrouw.

Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig die er zijn om jou te helpen met een babbeltje of vraag.

AutiRoze Nieuwsbrief

* indicates required

U kunt zich op elk moment afmelden door te klikken op de link in de voettekst van onze e-mails. Voor informatie over ons privacybeleid, bezoek onze website.

Eerste keer spannend?

In overleg maken we veel mogelijk. Bijvoorbeeld een aparte kennismaking met een vaste vrijwillige, iets eerder mogen komen of met een begeleider of maatje komen.
Neem gerust contact op met ons en we gaan kijken wat voor jou het beste werkt en mogelijk is.

Informatie

- Elke 3e donderdag tussen 19:00 en 22:00
- Gratis toegang en deelname aan de activiteiten. (mogelijke uitzonderingen)
- 1 gratis consumptiebon voor niet-COC leden
- 3 gratis consumptiebonnen voor COC leden (op vertoon van een geldige lidmaatschapspas)


 

VEILIG & BETROUWBAAR

We vinden het belangrijk dat jij op je gemak bent bij het COC Eindhoven
Jouw veiligheid en privacy zijn voor ons dan ook erg belangrijk!

Code Goed Gedrag

Vertrouwenspersoon

Baas over je eigen privacy