fbpx

CHJC Jongeren

Jongeren

Lijkt het je leuk om andere homojongeren te ontmoeten tijdens ontspannende activiteiten? Dan is de hojo-groep van CHJC echt iets voor jou!

Wie zijn wij?

We zijn een club jongens en meiden tussen ongeveer 18 en 30 jaar, met een gevarieerde werk- en studieachtergrond. Wat we met elkaar gemeenschappelijk hebben is dat we homo, lesbisch of bi zijn en dat we iets hebben met geloof. Iedereen maakt natuurlijk wel een eigen ontwikkeling door in het coming-out proces, maar we krijgen te maken met dezelfde soort vragen en ervaringen. We vinden het leuk om samen activiteiten te ondernemen, maar houden ook van een goed gesprek of pittige discussie. Kortom, we zijn zo veelkleurig als de homo-vlag en iedereen past daarbij.

De activiteiten

Elke 2 maanden wordt er een activiteit georganiseerd, dit loopt uiteen van een barbecue, film, wandeling, theaterbezoek, tot een gezellige avond bij iemand thuis of een bezoek aan een Culturele Zondag. Ook bezoeken we zo nu en dan een landelijke activiteit zoals de roze zaterdag, een landelijke CHJC ontmoetingsdag of een bijzondere (roze) kerkdienst.

Waar vindt het plaats?

We proberen het voor iedereen in Nederland bereisbaar en betaalbaar te houden. Daarom organiseren we de activiteiten door het hele land, maar vermijden we de uithoeken. Alle (hojo)activiteiten worden aangekondigd in de UCEA (maandblad van de vereniging), op www.chjc.nl en via de mail.

Heb je vragen over de activiteiten of andere zaken rond de hojo’s? Stuur ons dan een mailtje naar hojo@chjc.nl