fbpx

COC Eindhoven en regio zoekt bestuurslid communicatie

0

Ben je een kei in social media en heb je gevoel voor communicatie in een non-profit organisatie? Ben je daarnaast een teamplayer die zich commiteert aan de doelstellingen van het COC en wil je bijdragen aan de LHBT emancipatie ? Dan is de functie van Algemeen Bestuurslid Communicatie vast iets voor jou!

COC Eindhoven en regio is de belangenvereniging van Lesbische vrouwen, Homoseksuele mannen, Biseksuelen en Transgenders in de regio Eindhoven. Met 14 werkgroepen, ruim 60 vrijwilligers en meer dan 200 leden een relatief grote vrijwilligersorganisatie. COC Eindhoven en regio maakt samen met 20 andere regionale COC’s deel uit van de Federatie COC Nederland.

Als Algemeen Bestuurslid ben je belast met de interne en externe communicatie van COC Eindhoven en regio.

Je Taken:

  • Aansturen van het communicatieteam
  • Opvolgen diverse Facebook pagina’s en Twitter accounts verbonden aan de organisatie.
  • Bewaking van de branding van de diverse producten van onze organisatie.
  • Beheer van technische zaken van de communicatie (website, nieuwsbrieven, ed)
  • Verspreiden van PR-materiaal

Wij vragen:

  • Bestuurlijke competenties (teamplayer, samenwerking, professioneel, integer)
  • Uitstekende mondelinge- en schriftelijke communicatievaardigheden
  • Voldoende kennis en ervaring op het terrein van communicatie om de taken zoals hierboven genoemd zelfstandig te kunnen uitvoeren.
  • 3 a 4 uur per week beschikbaar zijn voor de functie.

 

Bestuursleden hebben een zittingstermijn van 2 jaar en worden gekozen door de leden van COC Eindhoven en regio op de Algemene Ledenvergadering. Naast bestuurlijke competenties is affiniteit met het doel en de doelgroep van het COC natuurlijk een voorwaarde. Het Algemeen Bestuurslid Communicatie rapporteert aan het Dagelijks Bestuur (DB) van COC Eindhoven en regio. Momenteel bestaat het bestuur uit vier personen (Voorzitter, Penningmeester, Secretaris en Algemeen Bestuurslid Pand54).

Dus wil je graag deze dynamische functie gaan vervullen in ons hechte (maar ook gezellige) bestuursteam reageer dan snel door je motivatie en CV te mailen naar info@coceindhoven.nl

Wil je eerst meer informatie dan kun je ook eerst bellen met onze voorzitter Ton Ditewig: 040 – 245 57 00

Share.