fbpx

Coming Out Dag 2017 in de regio Eindhoven

0

Woensdag aanstaande is het Coming Out Dag 2017. Op Coming Out Dag wordt aandacht besteed aan het moment dat een homoseksueel, lesbienne, biseksueel, transgender of intersekse persoon (LHBTI) openlijk is over seksuele orientatie , genderidentiteit of geslachtskenmerken: het uit de kast komen oftewel de coming-out.

  • COC Eindhoven en regio neemt deel of organiseert diverse activiteiten.
    Om 9.30 uur wordt de regenboogvlag gehesen op het stadhuisplein in Eindhoven, er is geen bijeenkomst met toespraken maar iedereen is uitgenodigd voor de foto! Ook in Geldrop-Mierlo en Son en Breugel wordt de vlag gehesen.
  • Van 10.00u tot 11.30u staan vrijwilligers van COC Eindhoven en regio op een stand in het ROC ter AA waar om 10.45u de regenboogvlag wordt gehesen door Wethouder Margreet de Leeuw-Jongejans van Helmond!
  • Van 15.00u tot 17.00u staan vrijwilligers van COC Eindhoven en regio bij de Regenboogtunnel in Eindhoven om met voorbijgangers in gesprek te gaan!
  • Op diverse scholen in Eindhoven en regio worden regenboogvlaggen gehesen; onze voorlichters zijn op pad om gastlessen te verzorgen rondom het thema seksuele- en genderdiversiteit
  • Tenslotte spreekt COC EIndhoven en regio ‘s avonds op een bijeenkomst van de Jonge Democraten over ons COCktail project tbv LHBTI vluchtelingen en asielzoekers.
  • Onze coordinator ouderen is te horen in het NPO Radio 1 programma ‘Dit is de Nacht’ op maandagnacht tussen 2.00u en 3.00u
Share.