fbpx
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gendermore

zaterdag 1 augustus om 14:00 - 17:00 CEST

I.v.m. de Corona maatregelen worden er afwisselend bijeenkomsten georganiseerd online of op locatie. De online bijeenkomsten gaan via een Discord spraakkanaal. Daar kun je online met elkaar praten met gebruik van audio. Bij de bijeenkomsten op locatie wordt er rekening gehouden met de Corona maatregelen.
De Gendermore bijeenkomst op 18 juli wordt in het COC pand gehouden.
Binnen het coc hebben wij afspraken gemaakt over het houden van bijeenkomsten op een veilige manier, rekening houdend met de corona maatregelen.
Er kunnen max. 10 bezoekers aanwezig zijn in het COC pand (incl. vrijwilliger). Als je bij deze bijeenkomst aanwezig wilt zijn, meldt je dan op tijd aan. Het pand is zo opgesteld dat we 1,5 meter afstand van elkaar kunnen houden. Ook nies en hoest je in je elleboog, gebruik je zakdoekjes en blijf je thuis bij klachten of symptomen.
Om je aan te melden of vragen te stellen, stuur dan een bericht via de Facebook chat of mail naar gendermore@coceindhoven.nl
Gendermore is een bijeenkomst voor mensen die zich identificeren als non-binair, queer, trans*, intersekse, etc., mensen die zich niet thuis voelen in de binaire tweedeling van man en vrouw. Ook als je nog opzoek bent naar je genderidentiteit of hier liever geen label op plakt ben je welkom. Mensen van alle leeftijden zijn welkom. Tijdens de bijeenkomst wordt er in een veilige omgeving over ervaringen, belevenissen en thema’s rondom gender gepraat.
Mocht het de eerste keer zijn dat je naar deze bijeenkomst komt en je vindt het spannend, laat dat dan vooral weten bij je aanmelding! Voor de bijeenkomst is er tijd voor een kennismakingsgesprek.
https://www.facebook.com/events/262543295017460/

Gegevens

Datum:
zaterdag 1 augustus
Tijd:
14:00 - 17:00 CEST
Website:
https://www.facebook.com/events/262543295017460/

Locatie

Pand54
Prins Hendrikstraat 54
Eindhoven, 5611 HL
Telefoon:
040 – 245 57 00

Organisator

Gendermore
E-mail:
noreply@facebookmail.com

© 2020 COC Eindhoven en Regio - WordPress Theme by Kadence WP