fbpx

Gaybar de Regenboog Eindhoven neemt deel aan de Amsterdam Canal Parade

0

Het jaarlijkse hoogte punt van de Pride Amsterdam is natuurlijk de wereld beroemde en unieke Canal Parade bestaande uit een bonte stoet van 80 boten en honderduizenden enthousiaste en kleurijk uitgedoste bezoekers. Nergens op de wereld wordt Pride op zo’n schaal op het water gevierd als in Amsterdam. Het is een belevenis die elke LHBT’er een keer in zijn leven wil hebben meegemaakt. Na een tocht van 6 km en 2 uur lang te zijn toegejuicht hebben de meeste internationale LHBT activisten ook weer hoop en energie voor de emancipatie strijd in eigen land.

Een van de boten die gaat meevaren in deze unieke Canal Parade is de boot van Gaybar de Regenboog uit Eindhoven. De eigenaren van deze gaybar zijn al druk bezig met de voorbereidingen en de vrachtwagen is al in Amsterdam om te zorgen dat de boot er geweldig uit komt te zien.

Om u een indruk te geven hoe groot deze boot gaat worden: “De boot wordt 2x zo lang als het filiaal in Eindhoven” verteld Patrick Nijenhuis. “40 meter lang vol met feestende mensen”.

Dus kom ook naar de Canal Parade in Amsterdam en juich de mensen toe vanaf de kade.

Voor meer informatie over de Canal Parade: https://pride.amsterdam/events/canal-parade-2018/

Share.