fbpx

JMHO

Stichting Jongeren Met een Homo Ouder is een stichting voor en door jongeren met een homo ouder. Een stichting die jongeren met homo of biseksuele ouder(s) met elkaar in contact brengt. Een stichting die door middel van voorlichting en publiciteit meer bekendheid wil geven aan homo en biseksueel ouderschap, vanuit de positie van het kind.

Stichting Jongeren Met een Homo Ouder is ontstaan als werkgroep van de landelijke vereniging voor hulpverlening bij homo/biseksualiteit in een man-vrouw relaties, Orpheus. Sinds 2003 is de werkgroep een zelfstandige stichting geworden, stichting Jongeren Met een Homo Ouder.

Stichting Jongeren Met een Homo Ouder bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die zich vol overgave inzet voor de stichting en jongeren met een homo en/of biseksuele ouder. Vrijwilligers die betrokken zijn bij de stichting komen allen uit een zelfde thuissituatie, een roze gezin.

Werkgroep

De werkgroep van stichting Jongeren Met een Homo Ouder is opgericht samen met de jongeren. Binnen deze werkgroep zitten jongeren uit een roze gezin die zich graag willen inzetten voor stichting Jongeren Met een Homo Ouder. Zo ondersteunen zij het bestuur met het uitvoeren van hun taken, zijn enkele werkgroepleden ook weekendbegeleiders en zijn ook zij aanwezig bij activiteiten waar de stichting bij aanwezig is.

Contactgegevens

Postbus 785,
6500 AT, Eindhoven
contact@jmho.nl
06 – 54 34 60 43