fbpx

MEE Zuidoost Brabant

Wij zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking. Én voor hun omgeving. Welke (verstandelijke) beperking iemand ook heeft, bij MEE Zuidoost Brabant kan hij terecht voor onafhankelijke cliëntondersteuning. Of het nu gaat om een lichamelijke, zintuiglijke of verstandelijke beperking, een stoornis in het autistisch spectrum, niet aangeboren hersenletsel of een chronische ziekte. Wij helpen onze cliënten (weer) grip op hun leven te krijgen, onder andere door het versterken van de eigen kracht en het vergroten van de zelfredzaamheid.

Ons ideaal is een inclusieve samenleving waarin ook mensen met een (verstandelijke) beperking optimaal kunnen participeren. Onze naam drukt uit waar we voor staan: MEE maakt meedoen mogelijk.

MEE Zuidoost Brabant is er ook voor professionals die tijdens hun werk te maken krijgen met mensen met een beperking. Wij zetten onze kennis en ervaring in om hen van informatie en advies te voorzien. Ook hebben wij een dienstenaanbod specifiek op professionals gericht. Zo maken wij de samenleving toegankelijker voor mensen met een beperking.

Contactgegevens

Postbus 44015,
5604 LA, Eindhoven
info@meezuidoostbrabant.nl

Locatie De Kempen

Laan van Diepenvoorde 37,
5582 LA, Waalre
040 – 214 04 04

MEE Zuidoost Brabant is op werkdagen geopend van 08.30 tot 17.00 uur. Voor zeer dringende vragen is MEE ook buiten kantoortijden per telefoon te bereiken, 24 uur per dag, 7 dagen per week.