fbpx

Meer dan Gewenst

MdG is een stichting van en voor lesbo(wens)moeders en homo(wens)vaders. We zetten ons in voor lesbo’s, homo’s en biseksuelen die gekozen hebben voor kinderen binnen hun relatie. Onze naam hebben we ontleend aan het boek Meer dan Gewenst van Hans Warmerdam en Annemies Gort. Hans is 10 jaar lang actief betrokken geweest bij Meer dan Gewenst.

Wensouderbijeenkomsten en activiteiten voor homo/lesbo ouders en hun kinderen

Geregeld organiseren we bijeenkomsten voor wensouders, maar we richten ons ook op ouders die al kinderen hebben. Heb je suggesties voor onderwerpen op bijeenkomsten? Laat het ons weten via info@meerdangewenst.nl.

Voorlichting

We verzorgen diverse voorlichtingsactiviteiten. Niet alleen op onze eigen bijeenkomsten maar ook op verzoek. Wil je Meer dan Gewenst uitnodigen als gastspreker op je eigen activiteit? Mail dan naar activiteiten@meerdangewenst.nl.

Relaties met andere roze organisaties

COC Nederland – We onderhouden goede contacten met COC Nederland en de COC-lidvereningen. Daar waar mogelijk werken we samen aan het bereiken van onze doelstellingen. Stichting Meer dan Gewenst was voorheen de landelijke werkgroep Meer dan Gewenst van COC Nederland en is in 2006 als stichting verder gegaan.

ILGA Europe – Ook op Europees niveau onderhouden we contacten. Meer dan Gewenst is aangesloten bij ILGA Europe, de Europese afdeling van ILGA, de International Lesbian, Gay, Bisexual, Trans and Intersex Association. “ILGA is a world-wide network of national and local groups dedicated to achieving equal rights for lesbian, gay, bisexual and transgender and intersex (LGBTI) people everywhere.

Contactgegevens

info@meerdangewenst.nl