fbpx

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Max26-café

Max26 cAFE

Het Max26 ontmoetingscafé is dé gezellige ontmoetingsavond voor jongeren tussen de 18 en 26 jaar.

Tijdens deze meetings kun je met leeftijdsgenoten socializen en relaxen in een veilige omgeving. Er worden regelmatig activiteiten rondom de meetings gepland en er zijn altijd begeleiders aanwezig die je vragen kunnen beantwoorden.

De Max26 avond is er elke tweede zaterdag van de maand van 20.00 uur tot 01.00 uur  in Pand54.

Nieuw?

Ben je nieuw, maar vind je het moeilijk om die eerste stap te zetten? Wil je eens langskomen maar zit je met heel wat vragen? Onze vrijwilligers staan altijd klaar om te luisteren naar jouw verhaal en vragen. Zo wordt je geholpen bij je eerste stappen. Je krijgt een korte uitleg over onze werking en antwoord op al jouw vragen.

Wil je graag eerst een gesprekje dan kun je een afspraak maken.

 

 

 

mei 2021

MAX 26 Café

donderdag 13 mei 2021 om 20:00 - 1:00
|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

An event every month that begins at 20:00 on day 13 of the month, repeating indefinitely

Pand54, Prins Hendrikstraat 54
Eindhoven, 5611 HL

Kom deze maand naar het MAX26 café in @Pand54! De frisdrank staat klaar, het bier staat koud en de wijnglazen willen gevuld worden. Gezellig kletsen met andere LHBT+ jongeren tussen de 18 tot en met 26 jaar onder het genot van wat borrelhapjes op de bar. Af en toe een verzoeknummertje opzetten en vervolgens schaamteloos meezingen. Een MAX26 café-avond staat voor plezier en verbinding. Kom je voor de eerste keer? Dan krijg je je eerste drankje gratis! Vind je het…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen