fbpx

Laden Evenementen

← Terug naar Evenementen

Jong&Out Eindhoven

De community

Jong&Out is opgezet door het COC samen met Lesbische, Homo- en Biseksuele, en Transgender (LHBT) jongeren. COC Eindhoven en regio ondersteunt, faciliteert en begeleidt deze ”LHBT-jongeren” met het opzetten van Jong&Out activiteiten. Het is dé gratis community voor homo’s, lesbo’s, bi’s en transgenders tot negentien jaar. Je kunt op de landelijke site in contact komen met andere jongeren die je snappen omdat ze net als jij zijn!

Privacy en veiligheid

Omdat wij een veilige omgeving willen creëren voor jouw moeten garanderen wij dat er geen mensen met verkeerde bedoelingen bij Jong&Out Eindhoven terecht komen.

Een Jong&Out account?

Met een account krijg je toegang tot de landelijke ledenpagina van Jong&Out, dit is een veilig afgeschermde omgeving waar buitenstaanders niet zonder de registratieprocedure afgelegd te hebben op kunnen kijken.

  • Je krijgt toegang tot de website Jong&Out, dit is een veilig afgeschermde omgeving waar buitenstaanders niet zonder de registratieprocedure afgelegd te hebben op kunnen kijken.
  • Je kunt een persoonlijk profiel aanmaken geheel naar wens, voeg foto’s toe, of beschrijf wie je bent en wat je hobby’s zijn!
  • Je bepaalt zelf wie je profiel (met eventuele informatie over je naam, woonplaats, leeftijd en dus ook eventuele foto’s) mag bekijken, blokkeer bepaalde personen, of maak je profiel zelfs alleen toegankelijk voor vrienden.
  • Je Jong&Out account is niet te vinden met Google, geniet van alle privacy dus!
  • Voeg vrienden toe. zet wat op hun profiel of reageer op hun foto’s!
  • Meetings: als je graag mensen net als jou in het op een veilige manier echt wilt ontmoeten, dan is dit echt wat voor jou!
  • Lees blogs van anderen of publiceer zelf een blog, op deze manier kun je lezen hoe anderen met hun geaardheid omgaan.
  • Plaats een bericht in het forum en praat hier met anderen over de meest uiteenlopende dingen.
  • Chat gezellig met de rest van de Jong&Out community in onze altijd stampvolle videochatruimte.

 Meetings

Er worden overal in het land Jong&Out meetings georganiseerd. Tijdens de Jong&Out activiteiten zijn er altijd begeleiders aanwezig en wordt er geen alcohol geschonken. Het zijn bijeenkomsten waar je elkaar kunt leren kennen op een ontspannen manier, en in een veilige omgeving. Zo worden er regelmatig spelletjesmiddagen gehouden. Maar je kunt natuurlijk ook altijd gewoon een beetje rondhangen aan de bar.

Elke eerste zondag van de maand van 13u tot 17u is er een Jong&Out-meeting in Pand54.

Zie hieronder een overzicht van de andere meetings:


logo.jongenout Iedereen is anders Niet alleen anders De Roze Olifant NIX18

  • Er zijn geen resultaten gevonden.