Queer 040 organiseert in juni 2023 de eerste Pride Maand in Eindhoven. Er worden veel LHBTIQA+ gerelateerde evenementen georganiseerd, waaronder een Pride Walk op 10 juni 2023. Deze publieke actie organiseert Queer 040 in samenwerking met COC Eindhoven en Regio.

Hoewel de exacte invulling van deze dag nog niet bekend is, is het al wel duidelijk dat het gaat om een grootschalige onderneming. Uiteraard krijgen we dit niet alleen voor elkaar, en daarom roepen we je op om ons te helpen.

Je kan ons op meerdere manieren ondersteunen:

  1. Save the date! Zet alvast een dikke streep door 10 juni 2023, en deel de datum met iedereen die je kent.
  2. Meldt je aan als vrijwilliger! We hebben voor de verschillende evenementen hard vrijwilligers nodig, zodat we er een prachtige dag van kunnen maken. Geef je daarom op als vrijwilliger voor de publieke actie, de andere activiteiten, of natuurlijk voor allebei.
  3. Laat van je horen! Eindhoven zal de hele maand juni 2023 in het teken staan van de Pride. Wil jouw organisatie een activiteit of evenement organiseren tijdens de Pride Maand, naam dan contact op met Johan Stribos van Queer040 via info@queer040.nl.

Heb je nog vragen over de Pride Maand? Neem dan contact op met Johan Stribos, voorzitter Queer040, via info@queer040.nl.

Voor vragen over de Pride Walk kun je contact opnemen met Benjamin Ector, voorzitter COC Eindhoven en regio, via voorzitter@coceindhoven.nl.

Hopelijk zien wij jou ook tijdens de Pride Maand Eindhoven!

Pride Walk 10 juni 2023 Eindhoven