fbpx

Heb je al gestemd op de ‘Gay Refugee Walk-in’ ?

0

De ‘Gay Refugee Walk-in’ is door de gemeente Eindhoven genomineerd voor de Nationale vrijwilligersprijs?  Heb jij al op ons gestemd ? Dit kan nog maar enkele dagen dus stem nu!

De Gay Refugee Walk-in, georganiseerd door de vrijwilligers van het COC Eindhoven, biedt aan LHBTI-asielzoekers en statushouders een plek om elkaar te ontmoeten. Zij maken hier niet enkel kennis met elkaar maar ook met de Nederlandse samenleving. Het project is opgezet om deze groep sociaal contact te bieden. Deze groep mist vaak het ondersteunende netwerk van familie/vrienden en/of landgenoten en voelen zich vaak onveilig in de asielzoekerscentra. Velen ervaren hierdoor een sociaal isolement. Naast het ontmoeten en het praten over, wordt informatie verstrekt en wordt meegedacht over gewenste ondersteuning. Verbinding van culturen & advies en hulp! Het is natuurlijk al fantastisch dat we genomineerd zijn, helemaal geweldig zou het zijn als we deze prijs in de wacht gaan slepen

De geldprijs van 2000 euro is hard nodig voor het project omdat slechts een klein deel wordt gesubsidieerd. Bovendien zijn we begin januari geconfronteerd met een forse kostenstijging vanwege de plotselinge afschaffing van het groepsretour van de Nederlandse Spoorwegen. Help ons om te zorgen dat we door kunnen gaan met dit belangrijke project. U kunt daarbij helpen door eenvoudig te stemmen via de link hieronder. De meer dan 200 LHBTI-vluchtelingen die maandelijks deze bijeenkomst bezoeken zullen u dankbaar zijn!

Stem!

(NB: je krijgt een bevestigingsmail, vergeet niet op de bevestigingslink in die mail te klikken, pas dan is je stem geldig!)

 

 

Share.