fbpx

Valentijn bezoekt Pand54 dit weekend twee keer!

0

Carnaval is voorbij maar Valentijn komt er alweer aan!

Bij COC Eindhoven en regio is het dit weekend Valentijnsweekend:  Op zaterdagavond 13 Februari is er de Valentine Edition van het Max26 café (voor jongeren van 18 t/m 26 jaar). Wij verwelkomen je weer met een lekker drankje en veel gezelschap van onder andere ieders favoriete gastheren Peter en Oscar!.

De liefde zal geschonken worden tijdens MAX26 in de vorm van onze geheime LovePotion. Dus als jij een slokje warme liefde wil, kom dan rustig eens langs. Wij verklappen nog niet wat het geheime ingredient is. Maar dit zal je zeker je kansen helpen tijdens het Expreszo dating spel. Kort even babbelen en een beetje flirten met iedereen en wie weet vind jij een verborgen liefde. En voor wie de ware al heeft gevonden een gezellige babbel is altijd leuk.

DatngMax26

MAX26 is de avond voor jonge LHBT’s van 18 tot en met 26 jaar.
Ben je nieuw, maar vind je het moeilijk om die eerste stap te zetten? Wil je eens langskomen maar zit je met heel wat vragen? Onze vrijwilligers staan altijd klaar om te luisteren naar jouw verhaal en vragen. Zo word je geholpen bij je eerste stappen binnen Expreszo/Max26 Eindhoven. Een afspraak maken kan via info@coceindhoven.nl.

Ben je ouder dan 26 of wil je Valentijn nog een keer ontmoeten?
Grijp dan je kans op zondagmiddag 14 februari tijdens de Valentijns Matinee!

valentijnsmatineescherm

Op Valentijnsmiddag organiseren we een spannende Speeddate voor LHBTs!  Kom erbij en maak kennis met andere leuke mensen en wie weet heb je gelijk een date voor je Valentijn! Rozen inbegrepen!

Deelname aan beide activiteiten is gratis en vrijwillig
(Voor de Max26 avond geldt een leeftijdsgrens, Maximaal 26 jaar).

Pand54 is het laagdrempelige en veilige ontmoetingscafé van COC Eindhoven en regio.

Share.