fbpx

Vrijwilliger Horeca-team

0
Horeca medewerker

Horeca medewerker

Horeca vrijwilliger:

Vind je het leuk om in een gezellige omgeving vrijwilligerswerk te doen en ook nog eens een schat aan horeca ervaring op te doen ? Dan is horeca vrijwilliger bij het COC vast iets voor jou!

Als Horeca medewerker sta je achter de bar in ons café ‘Pand54’. Je doet daar alle werkzaamheden die horen bij het draaien van een bardienst.

Je leert veel mensen kennen en bent tijdens je bardienst het gezicht van het COC voor de cafégasten. Veel van onze vrijwilligers doen dit werk al jaren met veel plezier.

Hoe ziet een bardienst er uit ?

Ongeveer een half uur voor de bar open gaat doe je de voorbereidende werkzaamheden zoals glazen klaarzetten, kassa opstarten en dergelijke. Tijdens de bardienst bedien je de klanten door hun bestelling te verzorgen inclusief afrekenen Ook hou je de voorraad bij en vult deze aan waar nodig. Als de voorraad opraakt geef je dit door aan de barcoordinator.

Na sluitingstijd ga je de bar en bijbehorende apparatuur, zoals biertap en koffieapparaat, schoonmaken. Ook zorg je ervoor dat de lege flessen opgeruimd zijn en de koelingen weer zijn bijgevuld.

Kortom; gevarieerde werkzaamheden in een gezellige omgeving. Intresse ?

Wat vragen we van je ?

  • Klant vriendelijkheid en goed met mensen over weg kunnen;
  • Goede sociale vaardigheden.
  • Horeca ervaring is een plus maar is niet noodzakelijk.
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kunt zelfstandig werken.
  • Je staat achter de doelstellingen van het COC

Als je het iets lijkt reageer dan snel door onderstaand formulier in te vullen.

Share.