AutiRoze Eindhoven


AutiRoze Eindhoven is er voor LHBTI's met een Autisme Spectrum Stoornis (ASS). Maandelijks organiseren we  op een vaste prik ontmoetingsactiviteiten en werken aan het bespreekbaar en zichtbaar maken van autisme.

Voor wie is AutiRoze bedoeld?

Iedereen is welkom, maar AutiRoze is primair voor LHBT volwassenen (18 jaar en ouder) met autisme die gemiddeld of hoog functioneren. Het gaat dan zowel om mensen die een officiële diagnose hebben als mensen die vermoeden dat ze autisme hebben.

De activiteiten zijn ingericht op mensen die zelfstandig kunnen functioneren. De eerste keer mag je een begeleider meenemen, maar liever niet steeds.

Mensen met autisme én een verstandelijke beperking kunnen terecht bij 'Anders Roze'

Wat kun je verwachten

De bijeenkomsten bestaan uit het autismevriendelijke café en een activiteit, op de oneven maanden is er namelijk een leuke activiteit en in de even maanden is er een meedanktank ™ .

 

De activiteiten verschillen van een BBQ tot spelletjesavonden en kennismakingsspelletjes. De meedanktank™ is iets rustiger, deze avonden wordt er gezamenlijk ervaringen uitgewisseld over actuele onderwerpen met betrekking tot homo- en biseksualiteit, genderidentiteit en autisme.

 

Daarnaast kan je altijd rustig aan de bar zitten en kletsen met andere bezoekers en genieten van een rustig prikkelvrij café, vaak staat er ook nog wat lekkers op de bar.

 

Meestal komen er tussen de 15 en 25 bezoekers waarvan ongeveer 15% vrouw.

 

Er zijn altijd vrijwilligers aanwezig die er zijn om jou te helpen met een babbeltje of vraag.

 

 

 


Elke 3e donderdag van de maand
Tussen 19:00 en 22:00


 

Nieuwsbrief

* verplicht veld

Eerste keer spannend?

In overleg maken we veel mogelijk. We maken bijvoorbeeld een aparte kennismaking met een vrijwilliger mogelijk. Ook bestaat de mogelijkheid om een kwartiertje voor aanvang te komen of mag je een begeleider of maatje meenemen.
Neem gerust contact op met ons en we gaan kijken wat voor jou het beste werkt en mogelijk is.

We maken bijvoorbeeld een aparte kennismaking met een vrijwilliger mogelijk. Ook bestaat de mogelijkheid om een kwartiertje voor aanvang te komen of mag je een begeleider of maatje meenemen

Informatie

- Elke 3e donderdag tussen 19:00 en 22:00
- Gratis toegang en deelname aan de activiteiten. (mogelijke uitzonderingen)
- 1 gratis consumptiebon voor niet-COC leden
- 3 gratis consumptiebonnen voor COC leden (op vertoon van een geldige lidmaatschapspas)