Ben jij transgender en tussen de 12 en 26 jaar? Dan ben je van harte welkom bij onze meetings!

De meetings

Heb je vragen over je genderidentiteit, wil je contact met iemand die hetzelfde doormaakt of ben je op zoek naar sociaal contact met andere transmensen en ben je tussen de 12 en 26 jaar?
Meld je dan aan voor een Yunge meeting!
Iedere derde zondag van de maand vindt er een meeting plaats waarbij we als transgenders samen komen. We vullen deze meetings op 3 manieren in:

1: We hebben praatmeetings waar je in gesprek gaat om vragen te stellen, ervaringen te delen of als je gewoon een luisterend oor nodig hebt.

Er wordt naar elkaar geluisterd, tips en ervaringen worden uitgewisseld, ook bespreken we allerlei onderwerpen: hoe vertel je het anderen, puberteitsremmers en hormonen, operaties, school, verkering en seksualiteit, kleding en je toekomst.

Tijdens de pauze kun je onder het genot van een hapje en drankje bijpraten met elkaar, dit ook is een uitstekende kans om elkaar beter te leren kennen.

Daarnaast hebben we eens in het jaar een familiedag. Op die dag kun je je familie en vrienden meenemen. Op deze dag proberen we ook aandacht te besteden aan het perspectief van een vriend of familielid die zelf niet trans is maar iemand in hun omgeving wel.

2: We hebben ook activiteitenmeetings waarbij we een specifieke activiteit gaan doen. Soms is dat iets leuks als een knutselmiddag, spelletjesmiddag of een filmdagje. Soms een sportief uitje zoals onze jaarlijkse Nieuwjaarswandeling. Maar we organiseren ook workshops die gericht zijn op mentale weerbaarheid. Met thema’s zoals assertiviteit, identiteit of mindfullness.

3: Tot slot organiseren we ook uitjes, op deze extra meetings gaan we er op uit. Ideeën voor een bestemming worden altijd gewaardeerd. In het verleden zijn we bijvoorbeeld gaan zwemmen, naar de Efteling of BBQ’en.
Omdat we het belangrijk vinden om voor iedereen een safe space te bieden zijn deze meetings wat meer besloten van aard.

Yunge - logo
Yunge team foto

Locatie:

Wijkcentrum ’t Bellefort
Iepenlaan 40
5616 NS Eindhoven

Contact

De meeste meetings zijn gratis, als er een eigen bijdrage is vereist dan wordt dit bij de promotie aangegeven. Om je aan te melden kun je een mailtje sturen naar yunge@coceindhoven.nl. Ook als je vragen hebt of als je meer informatie wilt, kun je bij dit e-mailadres terecht.

Als je voor het eerst naar een meeting komt, nodigen we je uit om een half uurtje eerder te komen voor een kennismakingsgesprek.

Je kunt ons ook volgen op Facebook of Instagram