COC Vrouwenactiviteiten

Voor iedereen die zicht als vrouw identificeert en tot de LHBTI+ doelgroep behoort organiseert COC Eindhoven en regio vrouwenactiviteiten. Er is daarbij een regulier team en een team dat zich specifiek focust op activiteiten voor LHBTI+ vrouwen tussen de 18 en 40 jaar. Deze teams organiseren meetings samen en los van elkaar.

Activiteiten

Door het jaar heen worden er diverse meetings georganiseerd door de vrouwenteams van COC Eindhoven en regio. Zo is er elk jaar een mosselavond en wijnproeverij welke goed bezocht worden. Daarnaast kan gedacht worden aan een activiteit zoals poolen of een boekpresentatie.

Er worden ook meetings georganiseerd, speciaal voor vrouwen tussen de 18 en 40 jaar. Zo is er onder meer een pubquiz en cocktailworkshop georganiseerd. Daarnaast kan gedacht worden aan activiteiten zoals een bierproeverij, spelletjesavond en karaoke.

Bij elke meeting wordt er duidelijk vermeld voor welke vrouwenteam deze activiteit wordt georganiseerd.

Contact

Wil je een keer een activiteit bijwonen? Of wil je meer informatie?
Voor de reguliere vrouwen activiteiten: Stuur een e-mail naar thea@coceindhoven.nl
Voor de vrouwen tussen 18 en 40 jaar: Stuur een e-mail naar vrouwen@coceindhoven.nl

Mocht je voor het eerst een activiteit bijwonen dan is het ook mogelijk om een kwartiertje eerder te komen, zodat je alvast kennis kan maken met het vrouwenteam en zij je vervolgens voor kunnen stellen aan anderen.

Als je hier gebruik van wil maken vragen wij je wil om dit van tevoren even aan te geven per e-mail.

Je kunt ons natuurlijk ook vinden op Facebook en daar een berichtje sturen.