Hoezo?

Expreszo is een vrijwilligersorganisatie, een online-community en belangenbehartiger voor en door homo, lesbische, bi, transgender, intersekse en non-binaire (LHBT+) jongeren. Op de landelijke site lees je elke dag wat er gebeurt op LHBT+ jongeren-gebied in Nederland en in de rest van de wereld. Expreszo Eindhoven behartigt de belangen van jongeren tussen de 18 tot en 26 jaar en organiseert meetings.

In Eindhoven organiseert Expreszo regelmatig activiteiten voor jongeren van 18 t/m 26 jaar zoals Karaoke, een Barbecue en nog veel meer!

Expreszo Eindhoven
Max26 Logo

MAX26 Cafe

Maar natuurlijk is er ook nog het Max26 ontmoetingscafé: Elke tweede zaterdag van de maand van 20u tot 01u  in Pand54.

Tijdens deze meetings kun je met leeftijdsgenoten socializen en relaxen in een veilige omgeving. Er worden regelmatig activiteiten rondom de meetings gepland en er zijn altijd begeleiders aanwezig die je vragen kunnen beantwoorden. Bestel je iets met alcohol aan de bar dan zal je leeftijd worden gecontroleerd.

Nieuw?

Ben je nieuw, maar vind je het moeilijk om die eerste stap te zetten? Wil je eens langskomen maar zit je met heel wat vragen? Onze vrijwilligers staan altijd klaar om te luisteren naar jouw verhaal en vragen. Zo wordt je geholpen bij je eerste stappen binnen Expreszo Eindhoven. Je krijgt een korte uitleg over onze werking en antwoord op al jouw vragen. Wil je graag eerst een gesprekje dan kun je een afspraak maken.

Vragen?

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor al je andere vragen.
Bijvoorbeeld als je worstelt met je coming-out of dat je het nog niet zeker weet of je homo, lesbisch of bi-seksueel bent. Misschien voel je je wel niet thuis in je eigen lichaam en wil je daar een keer over praten of voel je je niet thuis in de M/V hokjes, dat kan allemaal.  Geen vraag is ons te gek. Mail ons of bel: 040 - 245 57 00