fbpx

Bestuur

Het bestuur bestaat uit zes leden die afkomstig zijn uit verschillende beroepsvelden. Zij werken nauw samen om de gestelde doelen en strategieën te behalen.

Bianca van Kaathoven – Voorzitter

volgt nog

Ton Ditewig – Secretaris

Oorspronkelijk kom ik uit Twente maar ik woon alweer ruim 20 jaar in Eindhoven waar ik al vele jaren actief ben binnen het COC: als lid van de kascommissie, voorlichter en lid van de activiteitencommissie en sinds een jaar als Voorzitter. Ondanks dat er wat  wetgeving betreft al veel bereikt is, is het met de sociale acceptatie van LHBT’s nog vaak bedroevend gesteld. Ik wil hier graag verbetering in brengen en draag daarom graag mijn steentje bij om op te komen voor de positie van LHBT’s in het algemeen en kwetsbare LHBT’s in het bijzonder. Ik ben in het bijzonder gemotiveerd om de bi-culturele doelgroep meer bij het COC te betrekken.

 

Hans van Winkel – Penningmeester

Volgt nog

 

Thea Smits – Algemeen Bestuurslid Vrijwilligerszaken

Ik ben Thea Smits  en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als secretaresse bij de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van de stichting Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en De Kempen (GGzE). In het bestuur van COC Eindhoven en regio vervul ik de functie van secretaris. Ik heb voor het bestuur van COC Eindhoven en regio gekozen omdat ik de emancipatie en integratie van lesbo’s, homo’s, biseksuelen en transgenders belangrijk vind.

Ik wil graag een bijdrage leveren aan een gedegen beleid voor al onze doelgroepen. Buiten mijn bestuursfunctie om organiseer ik al jaren met enige regelmaat allerlei activiteiten voor lesbische en biseksuele vrouwen. Ik lees en schrijf veel en ga graag met mijn vriendin en onze hond op pad.

Ivar Voets – Algemeen Bestuurslid Pand54

In het dagelijks leven beheer ik de ICT-afdeling & websites van een internet winkel.Maar de meesten zullen mij kennen vanuit de horeca van de Eindhovense gay-scene, waar ik al enkele jaren volop actief ben. Buiten mijn werkzaamheden bij de PallaZ club, ben ik betrokken bij de organisaties van verschillende Eindhovense Gay evenementen zoals o.a. Stuk X, Spatters-party, Roze Zaterdag 2014 en ben ik betrokken bij het PHLEE.

Met meer dan 200.000 inwoners, heeft Eindhoven een grote groep LHBT-ers (Lesbiennes, Homo’s, Biseksuelen & Transgenders) die ook een stemgeluid en vertegenwoordiging moeten hebben. De gay-scene van een metropool zoals Eindhoven, zou volgens mij veel levendiger kunnen en heeft daarvoor een goede ondersteuning vanuit het COC (als overkoepelende organisatie) nodig.

Ook vind ik de emancipatie en integratie van homoseksuelen in de regio zeer belangrijk en kan hier nog het nodige in bereikt worden. Daarom heb ik mij aangesloten bij het bestuur van het COC Eindhoven, waar ik het pand en de bar onder mijn verantwoording neem.

Sylvia Kuijpers – Algemeen Bestuurslid Yunge

Volgt nog.