fbpx

Bestuur

Het bestuur bestaat uit 8 leden die afkomstig zijn uit verschillende beroepsvelden. Zij werken nauw samen om de gestelde doelen en strategieën te behalen.
Klik op het bestuurslid voor meer informatie en contactgegevens

Bianca van Kaathoven

Voorzitter

E-mail: voorzitter@coceindhoven.nl


meer informatie volgt

Pim Hoff

Secretaris (aspirant lid)

E-mail: secretaris@coceindhoven.nl


Ik ben Pim Hoff, in het dagelijks leven werkzaam als galeriemanager en PR en communications officer voor een middelgroot bedrijf. Naast mijn reguliere werkzaamheden heb ik het altijd belangrijk gevonden om iets terug te doen voor de stad en de samenleving. Voordat ik bij het COC als (aspirant-)bestuurslid aangesteld werd heb ik diverse bestuursfuncties in mijn wijk bekleed en taallessen aangeboden aan anderstaligen. Door sociaal-maatschappelijke integratie van minderheden creëer je een groter wederzijds begrip en acceptatie. Op velerlei vlakken is hier nog veel aan terrein te winnen en ik zie het als mijn taak mij hier actief voor in te blijven zetten.   

Hans van Winkel

Penningmeester

E-mail: penningmeester@coceindhoven.nl


Meer informatie volgt nog

Ivar Voets

Pandbeheer en Horeca

e-mail: i.voets@coceindhoven.nl


In het dagelijks leven beheer ik de ICT-afdeling & websites van een internet winkel.Maar de meesten zullen mij kennen vanuit de horeca van de Eindhovense gay-scene, waar ik al enkele jaren volop actief ben. Buiten mijn werkzaamheden bij de PallaZ club, ben ik betrokken bij de organisaties van verschillende Eindhovense Gay evenementen zoals o.a. Stuk X, Spatters-party, Roze Zaterdag 2014 en ben ik betrokken bij het PHLEE.

Met meer dan 200.000 inwoners, heeft Eindhoven een grote groep LHBT-ers (Lesbiennes, Homo’s, Biseksuelen & Transgenders) die ook een stemgeluid en vertegenwoordiging moeten hebben. De gay-scene van een metropool zoals Eindhoven, zou volgens mij veel levendiger kunnen en heeft daarvoor een goede ondersteuning vanuit het COC (als overkoepelende organisatie) nodig.

Ook vind ik de emancipatie en integratie van homoseksuelen in de regio zeer belangrijk en kan hier nog het nodige in bereikt worden. Daarom heb ik mij aangesloten bij het bestuur van het COC Eindhoven, waar ik het pand en de bar onder mijn verantwoording neem.

Thea Smits

Algemeen bestuurslid

e-mail: thea@coceindhoven.nl


Ik ben Thea Smits en in het dagelijks leven ben ik werkzaam als secretaresse bij de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling van de stichting Geestelijke Gezondheidszorg Eindhoven en De Kempen (GGzE). Ik heb voor het bestuur van COC Eindhoven en regio gekozen omdat ik de emancipatie en integratie van lesbo’s, homo’s, biseksuelen en transgenders belangrijk vind.

Ik wil graag een bijdrage leveren aan een gedegen beleid voor al onze doelgroepen. Buiten mijn bestuursfunctie om organiseer ik al jaren met enige regelmaat allerlei activiteiten voor lesbische en biseksuele vrouwen. Ik lees en schrijf veel en ga graag met mijn vriendin en onze hond op pad.

Sylvia Kuijpers

Algemeen bestuurslid

e-mail: Yunge@coceindhoven.nl


Meer informatie volgt nog

Jordan Sowle

Cocktail

e-mail: cocktail@coceindhoven.nl

Meer informatie volgt nog

Jarno de Vroom

Communicatie (aspirant lid)

e-mail: communicatie@coceindhoven.nl
e-mail: j.de.vroom@coceindhoven.nl


Ik ben Jarno de Vroom. Ik ben werkzaam bij een leverancier van Beveiligingsapparatuur.
Mijn functie binnen het bedrijf is product expert en communicatie. Ik ondersteun mijn klanten via de telefonische helpdesk en op lokatie. Tevens beheer ik de websites, social media en houd ik me bezig met alle communicatie naar buiten toe.

Ik heb me aangemeld als bestuurslid omdat ik me graag wil inzetten voor de emancipatie en integratie van homosexuelen in de regio. Ik wil graag hier mijn steentje aan bijdragen. Binnen het bestuur zet ik me in voor communicatie. Dit houd in dat ik me bezig houd met de websites, social media en pers.