Jong & Out: Je staat er niet alleen voor!

Jong&Out is de community voor iedere lesbische, homo, bi, transgender, non-binaire of intersekse (LHBT+) jongere tot en met 18 jaar. Tijdens de bijeenkomsten zie je dat je er niet alleen voor staat maar dat er heel veel meer jongeren zijn die LHBT+ zijn.

Jong & Out is opgezet door het COC samen met LHBT+ jongeren. Wij ondersteunen, faciliteren en begeleiden deze LHBT+ jongeren met het opzetten van Jong&Out activiteiten.

Jongen & Out EIndhoven logo

De Meetings

Elke maand wordt er een Jong & Out bijeenkomst georganiseerd!  Tijdens de Jong&Out activiteiten zijn er altijd begeleiders aanwezig en wordt er geen alcohol geschonken. Het zijn bijeenkomsten waar gezelligheid voorop staat en waar je elkaar kunt leren kennen op een ontspannen manier, en in een veilige omgeving. Zo worden er regelmatig leuke activiteiten gehouden. Maar je kunt natuurlijk ook altijd gewoon een beetje rondhangen.

Elke eerste zaterdag van de maand van 13u tot 17u is er een Jong&Out-meeting in Pand54.

De community

Jong & Out  is dé gratis community voor iedere lesbische, homo, bi, transgender, non-binaire of intersekse (LHBT+) jongere tot en met 18 jaar. Je kunt op de landelijke site in contact komen met andere jongeren die je snappen omdat ze net zoals jij zijn!  Je staat er niet alleen meer voor of je al uit de kast bent of niet.

Een Jong&Out account?

Met een account krijg je toegang tot de landelijke ledenpagina van Jong&Out, dit is een veilig afgeschermde omgeving waar buitenstaanders niet zonder de registratieprocedure afgelegd te hebben op kunnen kijken.

  • Je krijgt toegang tot de website Jong&Out, dit is een veilig afgeschermde omgeving waar buitenstaanders niet zonder de registratieprocedure afgelegd te hebben op kunnen kijken.
  • Je kunt een persoonlijk profiel aanmaken geheel naar wens, voeg foto’s toe, of beschrijf wie je bent en wat je hobby’s zijn!
  • Je bepaalt zelf wie je profiel (met eventuele informatie over je naam, woonplaats, leeftijd en dus ook eventuele foto’s) mag bekijken, blokkeer bepaalde personen, of maak je profiel zelfs alleen toegankelijk voor vrienden.
  • Je Jong&Out account is niet te vinden met Google, geniet van alle privacy dus!
  • Voeg vrienden toe. zet wat op hun profiel of reageer op hun foto’s!
  • Meetings: als je graag mensen net als jou in het op een veilige manier echt wilt ontmoeten, dan is dit echt wat voor jou!
  • Lees blogs van anderen of publiceer zelf een blog, op deze manier kun je lezen hoe anderen met hun geaardheid omgaan.
  • Plaats een bericht in het forum en praat hier met anderen over de meest uiteenlopende dingen.
  • Chat gezellig met de rest van de Jong&Out community in onze altijd stampvolle videochatruimte.

Privacy en veiligheid

Omdat wij een veilige omgeving willen creëren voor jouw moeten garanderen wij dat er geen mensen met verkeerde bedoelingen bij Jong&Out Eindhoven terecht komen. Ook garanderen we jouw privacy, dus ben je nog niet uit de kast op school of bij je ouders. Kom gerust langs; bij ons kun je erover praten met de begeleiders en met leeftijdsgenoten die je kunnen adviseren.

Kortom: Met Jong & Out sta je er niet meer alleen voor !

Kom dus ook naar onze maandelijkse bijeenkomsten. Je hoeft je niet aan te melden. Volg ons op Facebook en blijf op de hoogte van de activiteiten van Jong & Out Eindhoven.

Elke eerste zaterdag van de maand van 13u tot 17u is er een Jong&Out-meeting in Pand54.


VEILIG & BETROUWBAAR

We vinden het belangrijk dat jij op je gemak bent bij Jong&Out. 
Jouw veiligheid en privacy zijn voor ons dan ook erg belangrijk!

Supervised door ons webteam

Ons webteam staat altijd voor je klaar

Nieuwkomers worden gecheckt

Dus geen ongewenste gasten op deze website

Baas over je eigen privacy

Bepaal zelf wie welke gegevens van jou te zien krijgt