GenderMore Logo

Gendermore organiseert ontmoetingsbijeenkomsten voor mensen die zich niet thuis voelen in de binaire tweedeling van man en vrouw, ook wel non-binair genoemd. Tijdens de bijeenkomsten is er ruimte om over eigen belevenissen, ervaringen en thema’s rondom gender te praten. Voorbeelden van onderwerpen die tijdens de bijeenkomsten worden besproken zijn coming-out, reacties van anderen, genderexpressie, genderzoektocht, aanspreekvormen, naamsverandering, (a)seksualiteit, autisme, relaties, vriendschappen, familie, etc.

Elke bijeenkomst heeft een ander thema en activiteit. Het zijn voornamelijk groepsgesprekken, maar er worden ook activiteiten gedaan zoals kennismakingsspelletjes, films kijken, creatieve bezigheden, picknicks, familiedagen of andere sociale bezigheden.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor mensen van alle leeftijden die zich identificeren als non-binair, queer, trans*, intersekse, etc., die zich niet man of vrouw voelen, zich man én vrouw voelen of die zich soms man en soms vrouw voelen, ook ben je welkom als je nog niet zo goed weet hoe jouw genderidentiteit in elkaar zit.

Aankomende meetings

De bijeenkomsten zijn in de Tuinkamer van Pand54, het ontmoetingscafé van het COC.
Adres: Prins Hendrikstraat 54 te Eindhoven.

Volg de Facebook pagina van Gendermore Eindhoven om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en de bijeenkomsten. Bij de Facebookevenementen vind je een uitgebreide omschrijving van wat er tijdens het evenement wordt gedaan.

Meer informatie en aanmelden

Voor informatie en aanmelden voor de bijeenkomst stuur je een mailtje naar gendermore@coceindhoven.nl gendermore@coceindhoven.nl