Mannenakkoord is een Eindhovens gay (homo/bi) mannenkoor dat is opgericht op 16 maart 2016. Het koor bestaat momenteel uit circa 20 mannen en heeft een breed repertoire. Naast bekende nummers zingt Mannenakkoord ook nummers die speciaal voor het koor zijn geschreven. Een aantal keren per jaar werkt het koor toe naar een nieuw optreden.
Door een speelse choreografie is een optreden van Mannenakkoord geen statisch gebeuren maar een waar kijk- en luisterspektakel.

Mannenakkoord heeft de ambitie om te groeien! Dus heb je een muzikaal gevoel dan nodigen we je uit om eens vrijblijvend te komen kijken en luisteren op een repetitie. Als je besluit om lid te worden dan zal onze professionele dirigent je vervolgens het (samen) zingen leren. Iedereen krijgt na een aantal repetities een stemtest zodat je weet wat voor stem je hebt en of je past binnen het koor.

Mannenakkoord Eindhovens gay mannenkoor logo

We repeteren elke 1e, 3e en 4e woensdag van de maand.

De repetities vinden plaats in het COC-café 'Pand54', Prins Hendrikstraat 54 Eindhoven. Pand54 is vanaf 19.30 uur geopend; de repetitie start om 20.00 uur en duurt tot 22.15 uur inclusief een korte pauze. Na afloop is er de mogelijkheid om nog een drankje aan de bar te gebruiken.

Voor boekingen of informatie om lid te worden, kijk op onze website of stuur een mail.