Kom ook naar de Roze Salon: dé ontmoetingsplek voor roze senioren in Eindhoven.  De Roze Salon  is een ontmoetingsmiddag in Pand54 en vindt telkens plaats op de laatste donderdag van de maand.  Men kan hier vrijblijvend binnenlopen voor een gezellig praatje of deelnemen aan diverse activiteiten.

Een salon voor en door roze 50+ers

In de Roze Salon organiseert de COC werkgroep Roze 50+ allerlei activiteiten voor lesbische, homoseksuele, biseksuele , transgender en intersekse (LHBTI) ouderen vanaf 50 jaar. Ze kunnen er een spelletje spelen, muziek maken, een praatje maken met gevoelsgenoten of luisteren naar een gastspreker.

Wat:  De Roze Salon is een ontmoetingsplek voor LHBTI ouderen vanaf 50 jaar
Wanneer: Iedere laatste donderdag van de maand van 14.00 uur tot 18.00 uur
Waar: Pand54, Prins Hendrikstraat 54, Eindhoven

Roze Buddy

Een Roze Buddy is iemand die met een oudere LHBTI-er regelmatig leuke dingen onderneemt of gewoon op bezoek gaat om een praatje te maken. Omdat zo'n buddy meestal ook homo of lesbisch is, heeft men vaak al aan een half woord genoeg om elkaar te begrijpen. Bij voldoende belangstelling willen we dit aan gaan bieden als mogelijkheid om zo de eenzaamheid een beetje te doorbreken. Voor meer informatie mail naar info@coceindhoven.nl