fbpx

YUNGE – Transgender jongeren

Ben jij transgender en tussen de 12 en 25 jaar? Dan ben je van harte welkom bij onze meetings!

De Meetings

Tijdens de meetings wisselen we eigen ervaringen met elkaar uit. Persoonlijke vragen die je hebt kunnen gesteld worden. Je bent met transgenders onder elkaar dus vaak begrijpt de ander je situatie al snel. Je kunt alles aankaarten wat je bijvoorbeeld thuis of op school niet wilt of kunt bespreken. Er wordt naar elkaar geluisterd en tips worden uitgewisseld.

Ook leuke en positieve ervaringen worden met elkaar gedeeld. We snijden allerlei onderwerpen aan, zoals: hoe vertel je het anderen, puberteitsremmers en hormonen, operaties, school, verkering en seksualiteit, kleding en je toekomst.

Tijdens de pauze kun je bijkomen en nakletsen, dit is een goede gelegenheid om nieuwe vrienden te maken. Wij zorgen voor drinken en wat lekkers.

Daarnaast is er eens in het jaar een familiedag. Op deze dag kun je je ouders, broer, zus, vrienden of andere familieleden meenemen. Zo kunnen zij ook eens ervaren hoe het er op een meeting van Yunge aan toe gaat.

In de maand dat er geen meeting is, organiseren we voor jongeren die al eens bij de meetings zijn geweest ook andere activiteiten, zoals workshops en uitjes.

Yunge wordt bestuurd door Milan, Samantha, Sion en Jorian. Dit is een leuk team van jongeren die zelf ook ooit als deelnemer zijn begonnen.

Agenda

Op de volgende zondagen vinden de meetings in 2020 plaats:

19 januari
15 maart
17 mei (familiedag)
21 juni
20 september
15 november

Lokatie

Wijkcentrum ’t Bellefort
Iepenlaan 40
5616 NS Eindhoven

Contact

Om je aan te melden kun je een mailtje sturen naar yunge@coceindhoven.nl. Ook als je vragen hebt of als je meer informatie wilt, kun je bij dit e-mailadres terecht.

Als je voor het eerst naar een meeting komt, nodigen we je uit om een half uurtje eerder te komen voor een kennismakingsgesprek.

Je kunt ons ook volgen op Facebook

VEILIG & BETROUWBAAR

We vinden het belangrijk dat jij op je gemak bent bij het COC Eindhoven
Jouw veiligheid en privacy zijn voor ons dan ook erg belangrijk!

Code Goed Gedrag

 

 

 

 

Vertrouwenspersoon

 

Baas over je eigen privacy